Winkel Kampen teleweb van Marle Winkel Spoorstraat teleweb van Marle Winkel IJsselmuiden teleweb van Marle Aan huis service teleweb van Marle

lama
Wij brengen het ook voor u aan huis

Inkt

Ruim assortiment inktpatronen bij Teleweb 
Wij hebben bijna alle soorten inkt voor alle soorten inktjetprinters. Voor Epson, Canon, HP, Brother en Olivetti. Als wij de inkt niet op voorraad hebben, kunnen wij die voor u bestellen. In de meeste gevallen is het "vandaag besteld, morgen in huis".
Ons eigen merk zit voortaan in een nieuwe verpakking met mooie vlinders en is aanzienlijk voordeliger dan het origineel. Ons eigen merk is in de meeste gevallen dubbel gevuld.
Ieder merk inkt heeft een eigen kleur vlinder. De vervanger van HP is te herkennen aan de verpakking met de blauwe vlinder, de Epson vervanger aan de bruine vlinder. Een keer zoveel inkt voor hetzelfde geld, dat is een besparing van 50%!

Vullen van inktpatronen doen we niet meer, het is helaas gebleken dat niet elk patroon zonder problemen is te vullen. En om u en ons een hoop problemen te besparen, zijn wij dus met het hervullen van patronen gestopt. Ons eigen merk is een goed alternatief. Hiermee kunt u tot wel 50% besparen!

Ik kom de inkt graag bij u thuis brengen. Bij de shop-in-shop (Johns Wear) aan het Markeresplein 26 te IJsselmuiden is ook inkt vooradig


 

      

       

     

 

Contact

Contact

Computershop Teleweb van Marle

Willem Hendrik Zwart Allee 7

8265 TZ Kampen

Telefoon:
Tel: 038 385 9662/06-38798369
contact@teleweb-vmarle.com

Openingstijden

Computershop Teleweb van Marle
Willem Hendrik Zwart Allee 7
8265 TZ Kampen

Op afspraak is de werkplaats aan de Willem Hendrik Zwart Allee 7 Kampen geopend.

Bel mij op 06-38798369