Winkel Kampen teleweb van Marle Winkel Spoorstraat teleweb van Marle Winkel IJsselmuiden teleweb van Marle Aan huis service teleweb van Marle

lama
Wij maken alle systemen op maat voor u

Computers

Eigen merk systemen

Wij bouwen onze systemen zelf en hebben deze een eigen merknaam gegeven: Lama Computers. Lama komt van de Lange en van Marle. Wij hebben een aantal basissystemen, maar deze systemen zijn nog volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Een andere processor of harde schijf, meer geheugen of een videokaart, het is allemaal geen probleem. Het basissysteem hebben wij op voorraad en een systeem op maat leveren wij binnen 3 werkdagen.

Wij hebben onze eigen technische dienst, dus ook voor reparaties bent u bij ons aan het goede adres.

Een unieke service op een uniek systeem
Als u een systeem bij ons heeft gekocht, krijgt u na een jaar een brief of mail van ons, waarin u de mogelijkheid wordt geboden om uw systeem na te laten kijken, op te laten schonen en stofvrij te laten maken voor slechts € 15.

Meteen aan de slag op uw nieuwe computer
Omdat wij nu standaard Open Office op onze systemen installeren, kunt u direct aan de slag op uw nieuwe systeem. Het bevat nu een tekstverwerker, een spreadsheet, een database, een foto bewerkingsprogramma, een fotoalbum en een tekenprogramma. Kortom, genoeg om direct mee aan de slag te gaan.

   

     Naar de Webshop
    Teleweb van Marle

          

       

     

 

Contact

Contact

Computershop Teleweb van Marle

Willem Hendrik Zwart Allee 7

8265 TZ Kampen

Telefoon:
Tel: 038 385 9662/06-38798369
contact@teleweb-vmarle.com

Openingstijden

Computershop Teleweb van Marle
Willem Hendrik Zwart Allee 7
8265 TZ Kampen

Op afspraak is de werkplaats aan de Willem Hendrik Zwart Allee 7 Kampen geopend.

Bel mij op 06-38798369