Winkel Kampen teleweb van Marle Winkel Spoorstraat teleweb van Marle Winkel IJsselmuiden teleweb van Marle Aan huis service teleweb van Marle

lama
Koop bij de man die hem ook maken kan

Computerreparatie

Een computer heeft u om te gebruiken. Maar het blijft een geavanceerd stuk technologie en daardoor gaat er helaas wel eens wat mis. Een virus, een kapotte harddisk of een doorgebrande voeding kunnen het gebruik onmogelijk maken.

Teleweb van Marle heeft een eigen technische dienst die bovenstaande maar ook tientallen andere problemen kan verhelpen. Wij repareren, upgraden en onderhouden computers en randapparatuur (monitoren, printers etc.) van alle merken!

Dat kan bij mij, maar ook bij u thuis of op de zaak. Bel voor meer informatie of om een afspraak bij u op locatie te maken. Contant geld hoeft u niet mee te nemen, wij beschikken over een (mobiel) PIN apparaat.

Een aantal voorbeelden van onze activiteiten:

  • Opschonen PC (in verband met bijv. spyware of virus);
  • (Her)installatie van uw besturingssysteem (Windows);
  • Repareren/vervangen van defecte onderdelen zoals harddisk, voeding of moederbord. Geen enkel probleem is voor ons te groot of te klein!;
  • Verbeteren van de prestaties van uw bestaande PC door bijv. het vergroten van het geheugen of een volledige upgrade van uw systeem (inclusief nieuwe processor en moederbord).

Reparatie is voor mij dus geen probleem. Bel even voor een afspraak. Ik kom dan langs bij u voor een prijsopgave. Het starttarief is 35 euro, daarnaast reken ik 1 euro per minuut en geen voorrijkosten binnen een straal van 25 km rondom Kampen.

Onze technische dienst zorgt er ook voor dat elke nieuwe computer, die bij ons wordt aangeschaft, desgewenst een controle- en afleverbeurt krijgt. Alle componenten worden op de juiste werking gecontroleerd en alle (beveiligings)updates van het besturingssysteem en eventueel meegeleverde antivirus software worden geïnstalleerd. Zo weet u zeker dat uw nieuwe PC u 100% gebruiksplezier oplevert!de Algemene Voorwaarden

Voorbeeld van ons reparatieformulier

  

     Naar de Webshop
    Teleweb van Marle

          

       

     

 

Contact

Contact

Computershop Teleweb van Marle

Willem Hendrik Zwart Allee 7

8265 TZ Kampen

Telefoon:
Tel: 038 385 9662/06-38798369
contact@teleweb-vmarle.com

Openingstijden

Computershop Teleweb van Marle
Willem Hendrik Zwart Allee 7
8265 TZ Kampen

Op afspraak is de werkplaats aan de Willem Hendrik Zwart Allee 7 Kampen geopend.

Bel mij op 06-38798369